lunes, 19 de mayo de 2008

conclusions

Amb la creació del blog, hem après a fer-lo i quines possibilitats ofereix. Però crec que podríem haver aprofundit més en l’oferta de recursos educatius que hi ha en xarxa, que el blog és l’excusa perquè els anem a visitar i xafardegem una mica, però crec que hi hauríem de haver treballat més. També ha sigut una mica pesat al mantenir el blog i el que hi hem de penjar i no i hem de penjar, crec que estaria bé fer el blog i penjar el que vulguis sobre el tema escollit, i a classe dedicar mes temps als recursos educatius.
Crec que aquest recurs, el blog, l’utilitzaré quan sigui mestre tant per donà la informació com per visitar-ne. La utilització de diversos programes com el Kid Pix, els utilitzaré a l’aula sempre què sigui adient perquè és una manera divertida per aprendre. D’altra banda és un lloc on pot dir tot el que penses i pots crear debat amb els altres companys, no és una feina que es penja i ja està, sinó que té la poden criticar per poder millorar-la.

Crec que és una molt bona eina per comunicar-se amb gent de tot arreu i compartir treballs, experiències i fins i tot fer trobades.

No hay comentarios: